Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Νιόβη Παυλίδου στηρίζει στην Κεντρική Μακεδονία το ΠΑΣΟΚ


Ομόθυμη στήριξη παρέχει το ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η στήριξη αυτή εκφράστηκε στη διάρκεια κλειστής σύσκεψης κομματικών στελεχών, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στην παρέμβασή του, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα για το εγχείρημα της «Ελιάς» στις ευρωεκλογές και εξήρε την προσωπικότητα και τη διαδρομή της κ. Παυλίδου.

Παρόντες στην ευρεία σύσκεψη ήταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Χαλκιδικής και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας Χρόνης Μακρίδης, γραμματείς των οργανώσεων στους νομούς της εν λόγω περιοχής, περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και η ίδια η κ. Παυλίδου.

Ο σκοπός της σύσκεψης ήταν πώς μπορεί το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει και να προωθήσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου, η οποία στηρίζεται και από την Κίνηση «58», τη «Δυναμική Ελλάδα», την πρωτοβουλία «Π 80», τη Δράση και τη «Δημιουργία Ξανά».

Πηγή: news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!