Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η Ελλάδα ταξιδεύει στην Ρωσία


Μία χωρά που δηλώνει δυνατά την παρουσία της στο εξωτερικό είναι και η χώρα μας. Στην Ρωσία προβάλει δυναμικά την παρουσία του και συγκεκριμένα στην Μόσχα, το Ελληνικό περίπτερο στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2014. Η Ελλάδα προβάλλεται ως παγκόσμιος τουριστικός προορισμός και φυσικά κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ήλιος και τα Ελληνικά νησιά κατέχουν ιδιαίτερη θέση στα άρθρα των Συντακτών των Ξένων- Μέσων- Μαζικής- Ενημέρωσης.

Παρόντες στα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου, που έχει έκταση 800 τμ και συμμετέχουν περίπου 60 συνεκθέτες, ήταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού, Αναστάσιος Λιάσκος και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Μόσχας πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις, με καθαρά ελληνικό χρώμα.

Οι κ.κ Αναστάσιος Λιάσκος και Πάνος Λειβαδάς έχουν προγραμματίσει συναντήσεις με Ρώσους αξιωματούχους και σημαίνοντα στελέχη της ρωσικής τουριστικής βιομηχανίας.

Παράλληλα, θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις σε ρωσικά ΜΜΕ και κλαδικά έντυπα. Οι δυο γενικοί γραμματείς περιγράφουν το στίγμα της τουριστικής πολιτικής της Ελλάδας, αναπτύσσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας και μεταφέρουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ένας φιλόξενος, ασφαλής και αγαπητός προορισμός.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή αυτή έκθεση, σε ειδικό χώρο φιλοξενούνται οι ιερές μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας. Στόχος η κοινή προσπάθεια για προώθηση των προσκυνηματικών προορισμών της Ελλάδας.

Πηγή: touristorama.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!