Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Σχεδιασμός και δράσεις του Τουριστικού τμήματος του Επιμελητήριου για 2015


Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, αναλαμβάνει συστηματικά δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην προώθηση του τουρισμού και στην ενίσχυση του τουριστικού του τμήματος.

Στις δράσεις αυτές, περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών στο εξωτερικό για την επόμενη χρονιά. Οι επιχειρηματικές αποστολές απευθύνονται σε επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής που ασχολούνται με τον τουρισμό και είναι εγγεγραμμένοι στο Επιμελητήριο.

Για το σκοπό αυτό προσκαλoύνται τα διοικητικά συμβούλια των τουριστικών συλλόγων & σωματείων του Νομού Χαλκιδικής, αλλά και όσα από τα μέλη τους επιθυμούν, να παρευρεθούν, να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους, στην συζήτηση που θα οργανώσει το Επιμελητήριο για θέματα που αφορούν, εκτός από τον απολογισμό της συμμετοχής της Χαλκιδικής στις τουριστικές εκθέσεις το 2014 και τον προγραμματισμό των επιχειρηματικών αποστολών για το 2015, και την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας , την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 στο Συνεδριακό του Κέντρο στον Πολύγυρο και ώρα 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!