Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ελληνική κουζίνα - EΛΑΦΡΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


Υλικά:

1 πακέτο μακαρόνια
1 πράσο ψιλοκομμένο
1 καρότο κομμένο σε κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες(τις αφαιρώ μετά)
1 κουταλιά κάπαρη
2 φρέσκες ντομάτες
1 κουταλάκι πελτέ
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
μια πρέζα ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σοτάρω το πράσο σε ελάχιστο ελαιόλαδο.

Προσθέτω τα υπόλοιπα λαχανικά και νεράκι όσο χρειάζεται.

Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω να σιγοψηθούν τα λαχανικά για 1/2 ωρίτσα περίπου.

Βράζω τα μακαρόνια αλ ντέντε... Και πασπαλίζω με τυρί.

Πηγή: touristorama.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!