Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ελληνική κουζίνα - Γρήγορο ριγανάτο!


Υλικά:

1/2 κιλό φιλέτο κοτόπουλο ή κρέας χοιρινό για τηγανιά
120 γραμ. κρέμα γάλακτος
ρίγανη
χυμός από 1 μικρό λεμόνι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο ή το χοιρινό σε μέτρια τετράγωνα κομμάτια (όπως στην τηγανιά).
Τηγανίζουμε το κρέας σε βαθύ τηγάνι με μπόλικο λάδι. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, αφαιρούμε το επιπλέον λάδι (αφήνουμε λίγο να σκεπάζει τον πάτο του τηγανιού) συνεχίζουμε το τηγάνισμα (να πάρει χρώμα) και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με ρίγανη, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση για να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε ζεστό.

Πηγή: touristorama.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!