Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών των Ν. Μουδανιών πρόσφατα μετακόμισε τα γραφεία του σε χώρο του Δημαρχείου της Ν. Προποντίδας στα Ν. Μουδανιά. Η κίνηση αυτή από τη νέα διοίκηση, και συγκεκριμένα από το νέο Πρόεδρο, Γιώργο Λείβανο, έγινε για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων, με σκοπό να αξιοποιηθούν τα χρήματα που δαπανούνταν για το ενοίκιο των πρώην γραφείων στις πιο επείγουσες ανάγκες του Συλλόγου.
Γνωστοποιούμε ότι τέτοιου είδους προσπάθειες, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα και κατά προέκταση και οι οργανωμένοι σύλλογοι, χρειάζονται και την κατάλληλη στήριξη από τους αυτοδιοικητικούς φορείς.
Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό του Συλλόγου φροντίζοντας, με δωρεές, να εξοπλιστούν τα νέα γραφεία.
Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής με το συνδυασμό «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ» του κυρίου Γιάννη Ιωαννίδη, Στυλλιανό Βαλιάνο, για την άμεση ανταπόκρισή του, καθώς και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον ίδιο συνδυασμό, κύριο Περικλή Πελέκα, για τη μεσολάβησή του.
Επίσης, να ευχαριστήσουμε για τους ίδιους λόγους τον εν ενεργεία και εκ νέου υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του κυρίου Απόστολου Τζιτζικώστα, Γιάννη Γιώργο, καθώς και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον ίδιο συνδυασμό, κύριο Πασσαλή Γιώργο, για τη μεσολάβησή του.
Ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια, ο κλάδος των εμπόρων και των ελευθέρων επαγγελματιών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Η στήριξη των ανθρώπων που έχουν σκοπό να διοικήσουν τον τόπο μας είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν όχι απαραίτητη.
Η νέα διοίκηση του Συλλόγου είναι έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό για τα μέλη της και έχει ελπίδα και στόχο να το κάνει από κοινού με την τοπική αυτοδιοίκηση και όσους την απαρτίζουν.
Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!