Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Γάτα έσωσε παιδάκι από τα δόντια του σκύλου!


Μία ιστορία που θα σας εντυπωσιάσει είναι και η παρακάτω. Λέγεται πως ο καλύτερος; φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος. Βίντεο αποδεικνύει πως και η γάτα φέρεται καλά στα δύσκολα.

Ας δούμε την είδηση όπως καταγράφηκε σε βιντεάκι στην Καλιφόρνια.

Ένα μικρό αγόρι έκανε ποδήλατο μπροστά στο σπίτι του στο νοτιοδυτικό Μπεϊκερσφιλντ. Ένας σκύλος βλέποντας τον μικρό να διασκεδάζει μάλλον ζήλεψε...Χρησιμοποιώντας έναν μάλλον πονηρό τρόπο πήγε σιγά- σιγά από πίσω του και του δάγκωσε το ποδαράκι. Η γάτα όμως του σπιτιού αντιλαμβανόμενη την κακία του σκύλου στάθηκε απέναντί του σαν τον χειρότερο εχθρό του και τον κυνήγησε. Όπως όλα δείχνουν στο βίντεο, αν η γάτα δεν είχε σταματήσει τον σκύλο μάλλον τα αποτελέσματα θα ήταν οδυνηρά!

Η μητέρα μιλώντας στα Μέσα- Μαζικής- Ενημέρωσης και επικοινωνίας της χώρας είπε χαρακτηριστικά - ο μικρός είναι καλά στην υγεία του και χρειάστηκε μόνο λίγα ράμματα και ευχαρίστησε τον Θεό που έχει την Τάρα-!



Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!