Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μήνυμα υπεροχής και ΝΙΚΗΣ έδωσε ο Στυλιανός Βαλιάνος


Μήνυμα υπεροχής και ΝΙΚΗΣ του συνδυασμού "Περιφέρεια - Πρωταθλήτρια" έδωσε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος στην κεντρική πολιτική ομιλία του στον Πολύγυρο το απόγευμα της Τετάρτης. Το πολυπληθές ακροατήριο που έσπευσε να παρακολουθήσει την ομιλία έδωσε παλμό και μήνυμα ότι ο συνδυασμός του Γιάννη Ιωαννίδη αποτελεί τη σίγουρη λύση για τα προβλήματα και τα ζητήματα της Χαλκιδικής και εν γένει της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Βαλιάνος ανέφερε:
<<Έχουμε διατρέξει όλες τις περιοχές του Νόμου. Μεγάλες και μικρότερες, αγροτικές και τουριστικές, γνωστές και αρκετά ανεξερεύνητες ακόμα. Έχουμε κοιτάξει στα μάτια τους Χαλκιδικιώτες. Έχουμε σφίξει το χέρι τους και μας  άνοιξαν τις καρδιές τους. Η Ειλικρίνεια είναι πάντα το δικό μας ζύγι για τα πράγματα. Δεν υποσχόμαστε τα ανέφικτα, δεν τάζουμε σαν πολιτικάντηδες παλαιάς κοπής. Αντίθετα, μετράμε τα λόγια μας θέλοντας να είμαστε συνεπείς στη σχέση που έχουμε  με όλους εσάς. Η Χαλκιδική αξίζει να οργανωθούν και να προβληθούν οι δομές υποδομές της. ΑΞΙΖΕΙ να πάρει τη θέση που της αναλογεί στον Περιφερειακό οικονομικό και αναπτυξιακό χάρτη! Η Χαλκιδική του Αριστοτέλη, της Αθωνικης Πολιτείας, του Τουρισμού και του Πολιτισμού, η Χαλκιδική των τοπικών προϊόντων, της ελιάς, του λαδιού, δε μπορεί να μη πρωταγωνιστεί στο περιφερειακό γίγνεσθαι. Είναι χρυσή ευκαιρία για όλους εμάς τώρα να δείξει η Χαλκιδική τη δύναμη και τη βαρύτητα της. Τώρα που ένας αρχηγός -εμψυχωτής- προπονητής και περιφερειάρχης ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι εδώ διπλά μας, ανοιχτός σε προτάσεις και δίκαιος στην κρίση του. Ένας άνθρωπος που περνά στη Χαλκιδική τους μίσους μήνες του έτους και την αγαπά ως  δεύτερη πατρίδα του, θα τη στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Και του ζητώ να δεσμευτεί γι αυτό. Να δεσμευτεί απόψε ο αρχηγός μας πως τη Νίκη που θα του δώσει η Χαλκιδική θα τη θυμάται σε κάθε  του βήμα στη διοίκηση της Περιφέρειας. Η Χαλκιδική πρέπει επιτέλους να μην είναι αποπαίδι της περιφερειακής διοίκησης. Πρέπει να μη νιώθει ότι προσφέρει στον κρατικό κορβανά χωρίς να ανταμείβεται ανάλογα γι αυτό. Έχουμε ανάγκες Γιάννη Ιωαννίδη: χρειαζόμαστε λιμάνι στην Ουρανούπολη .Χρειαζόμαστε επιτέλους γέφυρα στις περιοχές Στανού - Μελισσουργου. Χρειαζόμαστε άμεσα την ολοκλήρωση της κατασκευής του οδικού τμήματος Θέρμης Γαλάτιστας. Έχουμε ανάγκη για ανάπτυξη των επιχειρήσεων και επενδύσεων σ αυτόν τον τόπο. Έχουμε ανέργους νέους που επιτέλους πρέπει (έχουμε χρέος) να τους εξασφαλίσουμε θέσεις εργασίας. Έχουμε ανάγκες Αγαπητέ κόουτς: ο τουρισμός χρειάζεται επειγόντως τόνωση. Χρειαζόμαστε τα εχέγγυα για να εξασφαλίσουμε δωδεκάμηνη σεζόν. Η γεωργία μας χρειάζεται βοήθεια. Φράγματα σε Χαβρία και Ολύνθιο για εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα για εξασφάλιση ποσοτήτων νερού που θα μας οδηγήσουν στην αειφορία! Η Χαλκιδική δίνει μήνυμα Νίκης απόψε.>>
Συνοψίζοντας οι δεσμεύσεις του για τα έργα που θα κατασκευαστούν:
Πορθμείο για την αποσυμφόρηση του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής.
Φράγμα Χαβρία, Ολύνθιου, αλλά και μαρίνες σε όλους τους παραθαλάσσιους Δήμους.
Ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Β. Χαλκιδικής.
Προώθηση του τουριστικού προϊόντος με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν.

Οι δεσμεύσεις του κ. Βαλιάνου αναμένεται να υλοποιηθούν αμέσως μετά την εκλογή του συνδυασμού "Περιφέρεια -Πρωταθλήτρια" η οποία διαφαίνεται αδιαμφισβήτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!