Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Εκδρομή με ιδιωτικό τζετ στο γύρο του κόσμου


Ανεπανάληπτη εμπειρία
Η Four Seasons προσφέρει μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία, εκδρομή με ιδιωτικό τζετ στο γύρο του κόσμου, με διαμονή στα ξακουστά πολυτελή θέρετρα της εταιρείας. Η ιδέα είναι εντυπωσιακή, δε μπορούμε να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο τρόπο για να ταξιδεύει κανείς!
Το μαύρο Boeing 757-200 της Four Seasons έχει διαμορφωθεί εσωτερικά με τρόπο που θυμίζει Λίαρ τζετ. Είναι εξοπλισμένο με χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα που μετατρέπονται σε απολύτως επίπεδα κρεβάτια και Wi-Fi παγκόσμιας εμβέλειας.
Το σέρβις εν πτήσει αναμένεται να θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείο, ένας σεφ της εταιρείας θα ικανοποιεί τις ανάγκες των 52 επιβατών, ακόμη και για ειδικό διαιτολόγιο.
Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για Spa, γκολφ κλπ στα θέρετρα που πρόκειται να επισκεφτούν στη συνέχεια, επίσης θα μπορούν να καταρτίσουν πρόγραμμα επισκέψεων σε αξιοθέατα με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της Four Seasons.

Πολυτελή καθίσματα
Χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα – Φωτ: Four Seasons Hotels and Resorts
Τα καθίσματα μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια
Τα καθίσματα μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια – Φωτ: Four Seasons Hotels and Resorts
Πηγή: inflight.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!