Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ελληνική κουζίνα - ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ


Υλικά:

Πράσινες πιπεριές
Τυρί φέτα
Ελιές
Ντομάτα
Αγνό παρθένο ελαιόλαδο
Λίγο ταμπάσκο

Διαδικασία:

Θρυμματίζουμε το τυρί σε ένα σκεύος, ρίχνουμε λίγο - λίγο το λάδι και λιώνουμε το τυρί ανακατεύοντας καλά.
Ψιλοκόβουμε τις ελιές και λίγο από την ντομάτα και αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και το ταμπάκο
Αφαιρούμε από τις πιπεριές το πάνω μέρος και τα σποράκια τους. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα του τυριού και "κλείνουμε" τις πιπεριές με ένα κομμάτι χοντρούτσικης φλούδας από την ντομάτα.
Ψήνουμε σε φούρνο έως ότου να ψηθούν οι πιπεριές.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!