Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σήμερα η κατάθεση Μπαλτάκου για την υποκλαπείσα συνομιλία με τον Κασιδιάρη


Τον τέως γ.γ. της κυβέρνησης έχει καλέσει ως μάρτυρα η εισαγγελέας, Καλλιόπη Νταγιάντα
Την πόρτα της εισαγγελέως, Καλλιόπης Νταγιάντα, θα περάσει σήμερα ο τέως γ.γ. της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ως μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Ηλίας Κασιδιάρης βιντεοσκόπησε τη συνομιλία του μαζί του και στη συνέχεια έδωσε το σχετικό βίντεο στη δημοσιότητα, προφανώς χωρίς την έγκριση του πρώτου.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα με έγγραφό της, ζήτησε από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο που κατέθεσε ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Η κατάθεση του κ. Μπαλτάκου εντάσσεται στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαγνητοσκοπήθηκε η συζήτηση.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!