Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ελληνική κουζίνα - Νηστίσιμη Μακαρονάδα


Υλικά:

1 πακέτο μακαρόνια
4 φέτες νηστίσιμο κασέρι
5 μέτριες ντομάτες
ρίγανη
βασιλικός
1 κρεμμύδι
λίγο σησαμέλαιο
ελιές

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε σε σησαμέλαιο το κρεμμύδι.

Αλέθουμε τις ντομάτες και τις προσθέτουμε στο τηγάνι.

Ρίχνουμε βασιλικό και αλάτι.

Στο τέλος ρίχνουμε στη σάλτσα το νηστίσιμο κασέρι μέχρι αυτό να λιώσει.

Ρίχνουμε τέλος και λίγη ρίγανη.

Σερβίρουμε τα μακαρόνια τα οποία έχουμε βράσει "αλ τέντε" δηλαδή μέτρια.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!