Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ποιητική Συλλογή Ανθρωποσκιές - Ο Δημήτρης Καμπουράκης παρουσίασε την Πρώτη Ποιητική Συλλογή του Δημοσιογράφου Φώτη Καρύδα!


Το Σάββατο 5 Απριλίου στον Πολυχώρο Ονείρων πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του δημοσιογράφου και Διευθύνοντα συμβούλου του Ομίλου Touristorama, Φώτη Καρύδα με τίτλο Ανθρωποσκιές.

Την εκδήλωση τίμησαν με παρουσία τους άνθρωποι της Τέχνης, της Δημοσιογραφίας, της Πολιτικής, κόσμος από τον χώρο του τουρισμού αλλά και των επιχειρήσεων γενικότερα.

Την όμορφη βραδιά άνοιξε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης. Με τον δικό του ξεχωριστό- συγκινητικό τρόπο εξέφρασε στους παρευρισκόμενους τις σκέψεις του όταν έμαθε πως ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας "ανοίγει τα φτερά του" και στον μαγικό κόσμο της ποίησης. Ο κ. Καμπουράκης διάβασε το βιογραφικό σημείωμα του δημοσιογράφου – ποιητή ενώ είχε επιλέξει και ένα ποίημα που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ξεχώρισαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις, οι ερμηνείες των ηθοποιών Ματίνα Καρρά και Γιώργου Γεωγλέρη πάνω στα ποιήματα του κ. Φώτη Καρύδα. Ιδιαίτερη νότα έδωσε και  η δημοσιογράφος Μάγδα Παπαγιάννη, η οποία διάβασε ποιήματα της συλλογής και σχολίασε ανέκδοτες ιστορίες από μία πολυετή φιλία που την δένει με τον Φώτη Καρύδα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, τέλος και ο διάσημος εικαστικός καλλιτέχνης Γιώργος Κυπρής ο οποίος φιλοτέχνησε το εξώφυλλο της ποιητικής συλλογής "Ανθρωποσκιές" από τις εκδόσεις Touristorama.

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία της και η ερμηνεύτρια Μαρίνα Δημητρίου, η οποία χάρισε  μοναδικές μουσικές στιγμές στους παρευρισκόμενους, με την μελοποίηση ορισμένων ποιημάτων. Με την μαγική της φωνή, ερμήνευσε τραγούδια του πολυαγαπημένου Έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι αλλά και μελοποιημένους στίχους από την ποιητική συλλογή "Ανθρωποσκιές". Δεν έλειψε από το ρεπερτόριό της και η μουσική Jazz.

Ήταν ειλικρινά μία ιδιαίτερη βραδιά με όμορφους και λαμπερούς ανθρώπους.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, που ο ίδιος ο ποιητής ερμήνευσε δύο από τα ποιήματά του.
Τη ξεχωριστή αυτή καλλιτεχνική - ποιητική βραδιά συνοδεύτηκε όμορφα με καλό κρασί.

Πηγή: touristorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!