Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Παναθηναϊκός – Βριλήσσια 1-3


Τα Βριλήσσια «απάντησαν» στο διπλό του Παναθηναϊκού και με 3-1 σετ μέσα στην Κυψέλη ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά για τις θέσεις 3-4 στην Α1 βόλεϊ των γυναικών.
Μετά το 3-2 του τριφυλλιού πριν από μερικές μέρες ήρθε το break από τα Βριλήσσια για να ισορροπήσει την κατάσταση και να φέρει ξανά στο «μηδέν» τις δύο ομάδες, που θα λύσουν σε τρίτο ματς τις διαφορές τους, τη Μεγάλη Δευτέρα (14/4, 19:30) το οποίο και θα κρίνει ποια θα κατακτήσει την 3η θέση της τελικής κατάταξης.
Η ομάδα των Σαμαρά-Κίτσου αντέδρασε μετά το πρώτο χαμένο σετ, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση στο δεύτερο και προηγήθηκε με 20-22 από 19-17, φτάνοντας πιο εύκολα στο στόχο, αφού στο τρίτο σετ, όπου κρίθηκε και το ματς μπόρεσε να διατηρήσει τη διαφορά που πήρε, παίρνοντας και το προβάδισμα με 2-1. Οι «πράσινες» παρά το καλό ξεκίνημα πέταξαν στη συνέχεια λευκή πετσέτα κάτι που έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των Βριλησσίων.
«Δεν παίξαμε καθόλου καλά, παίξαμε αδιάφορα. Δε ξέρω ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν παίζαμε όπως έπρεπε και δε με ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω είναι όσες παίζουν να τα δίνουν όλα, πράγματα που δεν έγινε από καμία παίκτρια σήμερα. Τη Δευτέρα δε ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε», δήλωσε απογοητευμένος ο Γιώργος Ρούσης.
Ο Γιώργος Σαμαράς από την άλλη σημείωσε: «Κάναμε ένα παιχνίδι με πολύ συγκέντρωση και δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ελπίζω ότι θα το κάνουμε και τη Δευτέρα. Ο στόχος ήταν η πρόκριση στον τελικό και μας κόστισαν σε ενέργεια τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά οι δύο μέρες που μεσολάβησαν από το πρώτο ματς μας βοήθησαν να ηρεμήσουμε».
Τα σετ: 25-22, 22-25, 18-25, 14-25
Παναθηναϊκός (Ρούσσης): Γκούζου, Βασιλαντωνάκη, Καββαδία, Μερτέκη, Τσίμα, Μιλοβάνοβιτς, Κελεσίδου –λ / Αντουβά, Νούσια, Αποστολάκη, Τσατσούρη
Βριλήσσια (Σαμαράς - Κίτσου): Γκλιγκόροβιτς, Ριμπέιρο, Τουριάφ, Χατζηνικολάου, Οικονομίδου, Χαντάβα, Κοκκίου –λ / Καραγκούνη, Γιοβάνη, Μαβιλίδη, Λεωνίδου

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!