Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αύξηση του τουρισμού στην Βόρεια Ελλάδα!


Οι Βούλγαροι επέλεξαν την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Βόρειο τμήμα της για να περάσουν τις φετινές διακοπές του Πάσχα. 8 τοις εκατό αυξήθηκε ο αριθμός των Βουλγάρων!

Σύμφωνα με τον διευθυντή του μη κυβερνητικού Ινστιτούτου Αναλύσεων και Εκτιμήσεων για τον Τουρισμό, Ρούμεν Ντραγκάνοφ, το ενδιαφέρον που παραδοσιακά επιδεικνύουν οι Βούλγαροι να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα στην Ελλάδα διατηρήθηκε αμείωτο και φέτος, παρά τα "καπρίτσια" του καιρού.

"Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι προγνώσεις μας για τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία της χώρας μας, όπως και για τα ταξίδια στο εξωτερικό" δήλωσε ο κ. Ντραγκάνοφ, σύμφωνα με τον οποίο φέτος 280.000 Βούλγαροι πέρασαν τις πασχαλινές τους διακοπές εντός της βουλγαρικής επικράτειας ενώ άλλες 110.000 ταξίδεψαν στο εξωτερικό.

"Σε σύγκριση με την πρόβλεψή μας, τα ταξίδια στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά οχτώ ποσοστιαίες μονάδες που αντιστοιχούν σε 6000 άτομα" σημείωσε ο κ. Ντραγκάνοφ, σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "24 Ώρες" και πρόσθεσε: "Η Βόρεια Ελλάδα είναι ο προορισμός που προτιμούν οι Βούλγαροι.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!