Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ελληνική κουζίνα - ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ


Υλικά

1/3 κούπας λάδι ή βούτυρο
4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί
1/2 κούπα ζωμού κότας
1/2 κούπα μουστάρδα Ντιζόν
1/4 κρέμα γάλακτος
1 κουταλάκι κορν φλάουρ διαλυμένο σε 1 κουταλιά νερό
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρετε το κοτόπουλο στο λάδι και από τις δύο πλευρές. Προσθέτετε το κρασί, το ζωμό, το αλάτι και το πιπέρι.
Σκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράστε ώσπου να μαλακώσει το κοτόπουλο. Ανακατέψτε τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος και το κορν φλάουρ. Προσθέστε τα στην κατσαρόλα μαζί με το μαϊντανό και συνεχίστε το μαγείρεμα λίγο ακόμη, ώσπου να δέσει η σάλτσα.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!