Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η Μάσα είναι εδώ!


Η Μαρία Σαράποβα θύμισε τον παλιό καλό εαυτό της και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του χωμάτινου Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης.
Η 27χρονη Ρωσίδα κέρδισε 6-4, 6-3 την επικεφαλής του ταμπλό Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και συνεχίζει την πορεία προς κατάκτηση του τρίτου σερί τίτλου της στη γερμανική πόλη. Με την πρόκριση στην τετράδα, μάλιστα, σιγούρεψε την παραμονή της στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Νευρικό ήταν το εναρκτήριο σετ και για τις δύο αθλήτριες, που αδυνατούσαν να κρατήσουν το σερβίς τους και αντάλλαξαν μπρέικ στα έξι πρώτα γκέιμ του αγώνα. Η Μάσα, ωστόσο, πήρε το καθοριστικό προβάδισμα με 5-3 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της.

Η Άγκα σέρβιρε άσχημα και στο δεύτερο σετ, με αποτέλεσμα η Σαράποβα να προηγηθεί με 4-0 και να φτάσει στο σημείο να σερβίρει για τη νίκη στο 5-2. Η Ραντβάνσκα έδωσε μικρή παράταση στην αγωνία, αλλά η Μαρία καθάρισε τελικά την πρόκριση αμέσως μετά κάνοντας μπρέικ, αφού εκμεταλλεύτηκε το όγδοο ματς πόιντ της. Διεύρυνε έτσι το ρεκόρ της σε βάρος της 25χρονης Πολωνής, καθώς σε 11 αγώνες μετράει 9 επιτυχίες. Θα περιμένει τώρα τη νικήτρια ανάμεσα στη Σάρα Εράνι και την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!