Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

14χρονη πληρώνει ακριβά της φάρσα της σε αεροπορική εταιρία


Η 14χρονη μικρή Ολλανδέζα, φαίνεται να πλήρωσε ακριβά την φάρσα της. Η Σάρα συνελήφθη, όταν ανέβασε στο Twitter μια τρομοκρατική απειλή κατά της American Airlines.

Το κορίτσι ανέβασε στο twitter ένα μήνυμα που δεν έμοιαζε με εκείνα που στέλνουν κορίτσια της ηλικίας της. Συγκεκριμένα, απείλησε την αεροπορική εταιρία λέγοντας πως είναι μέλος της Αλ Κάιντα και ετοιμάζεται να κάνει κάτι πολύ μεγάλο.

Η American Airlines, βλέποντας το συγκεκριμένο μήνυμα απάντησε γρήγορα στην μικρή τρομοκράτη γράφοντας πως παίρνει σοβαρά αυτές τις απειλές και ότι θα ενημερώσει το FBI για το συγκεκριμένο διάλογο!

Η Σάρα τρομοκρατήθηκε και άρχισε να στέλνει σειρά tweets στην εταιρία. Ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως ήταν ένα αστείο της φίλης της και πως εκείνη θα πρέπει να δεχτεί τις ποινές. Δήλωσε πως δεν ξέρει τίποτα. Συγκεκριμένα Ήταν αστείο. Ήταν η φίλη μου, όχι εγώ. Πάρτε τη δική της διεύθυνση IP, όχι τη δική μου» έγραψε.

«Φοβάμαι τόσο πολύ. Είμαι μόνο ένα 14χρονο κορίτσι, δεν είμαι τρομοκράτης» ανέφερε.

Το κορίτσι συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων BNO News, από τις Aρχές του Ρότερνταμ, χωρίς να έχει, όμως, προηγηθεί σχετικό αίτημα της American Airlines.

Η υπόθεση έγινε viral και ο λογαριασμός της κοπέλας δέχθηκε πλήθος υβριστικών μηνυμάτων, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τον απενεργοποιήσει.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!