Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Έναρξη 11ου Διασωστικού Σχολείου ΟΔΙΚ


Είμαστε στην ευχάριστη Θέση να ανακοινώσουμε ότι την Δευτέρα στις 28 Απριλίου το 11ο Διασωστικό Σχολείο ανοίγει τις πύλες του σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα μας και να εκπαιδευθούν σε βασικές γνώσεις διάσωσης. Στο σχολείο μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας χωρίς κανένα περιορισμό και διαχωρισμό αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας του.
Μέσα από το σχολείο οι νέοι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν γνώσεις για ορεινή έρευνα & διάσωση, διάσωση στο υγρό στοιχείο, θέματα επιβίωσης, τηλεπικοινωνίες, μετεωρολογία, φυσικές καταστροφές, καταστροφές σε αστικό περιβάλλον, δασοπυρόσβεση και φυσικά για εξειδικευμένη παροχή πρώτων βοηθειών.
Είναι λοιπόν μια σημαντική ευκαιρία για όλους/ες, να ενταχθούν σε ένα κοινωνικό σύνολο, το οποίο έχει ως σκοπό και δράση, την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι τελευταίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα κατά την έναρξη.

Φροντίστε λοιπόν για την έγκαιρη εγγραφή σας στα τηλέφωνα: 2314 00 95 85 και 6944 700 513 ή στέλνοντας μας email άμεσα...

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε .

Προγραμματισμός:
Το σχολείο θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 18:00 - 22:00 για τα θεωρητικά μαθήματα στην οδό Ίωνος Δραγούμη 54, στον 6ο όροφο, στα γραφεία της Ναυαγοσωστικής σχολής Μακεδονίας και δύο Σαββατοκύριακα (10-11/5 & 07-08/6) συν τέσσερα μονοήμερα για την πρακτική εκπαίδευση εκτός Θεσσαλονίκης.

Πλήρες πρόγραμμα θα παραλάβετε με την εγγραφή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!