Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Μπαρτζώκας: «Νίκη προοπτικής και περηφάνιας»


Νίκη που δίνει στον Ολυμπιακό δικαίωμα στην ελπίδα της πρόκρισης και πιστοποιεί την περηφάνια του συλλόγου χαρακτήρισε αυτή επί της Ρεάλ ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ικανοποιημένος από το πρόσωπο που εμφάνισε ο Ολυμπιακός και το χαρακτήρα που έδειξε στο τέλος φτάνοντας στη νίκη επί της Ρεάλ δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Κάναμε μια σημαντική νίκη και για την προοπτική της συνέχειάς μας στην Ευρωλίγκα, αλλά και για την περηφάνια της ομάδας μας. Ελέγξαμε το ματς, πολλές φορές ολοκληρωτικά. Η Ρεάλ επέστρεψε στο τέλος εκμεταλλευόμενη το στρες και την κούραση κάποιων παικτών μας. Ο χαρακτήρας της ομάδας μας έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και σήμερα, με ένα καθοριστικό τρίποντο του Πρίντεζη και κάποιες καλές άμυνες. Ο Ντάνστον έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και κουράστηκε πάρα πολύ», ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!