Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

iPhone 6 Oθόνη 4,7″ από ζαφείρι και με επικάλυψη αποφυγής φθορών!


Mε την έλευση του iPhone 6 πολλοί περιμένουν μια ριζική αλλαγή στη σχεδίαση και στη αισθητική που αποπνέει η συσκευή, απομακρυνόμενη εντελώς από την τετραγωνισμένη σχεδίαση του iPhone 5 και 5s. Πραγματικά έως τώρα δεν έχουμε ιδέα πως μπορεί να είναι και ποια τα σχέδια της Apple γι αυτή τη συσκευή, γι αυτό προσπαθούμε μέσα από τα concepts να καταλάβουμε που περίπου θα κινηθεί η Apple σχεδιαστικά.
Ένα από τα τελευταία concepts είναι και αυτό που σας παρουσιάζουμε, από το TechRadar, το οποίο ακολουθεί την παραδοσιακή σχεδίαση, με μερικές διαφοροποιήσεις οι οποίες προσθέτουν σημαντική βελτίωση στη υπάρχουσα συσκευή. Κατά το TechRadar αναμένεται ένα iPhone 6 με οθόνη 4,7 ιντσών υψηλής ανάλυσης (1080×1920 pixels) χώρις περίγραμμα (bezel free) πράγμα το οποίο θα διατηρήσει την ικανότητα χειρισμού με το ένα χέρι. Αυτή η οθόνη θα είναι κατασκευασμένη από ζαφείρι, διαθέτοντας μία λεπτή επίστρωση, προς αποφυγή μικροφθορών από την καθημερινή χρήση, μία τεχνική που χρησιμοποιείται στο LG G Flex smartphone.
Το iPhone 6 που μας προτείνει το TechRadar, είναι σχεδόν ίδιο σχεδιαστικά με το iPhone 5/5S ποιο λεπτή φόρμα στις 5,5mm. Το Home button έχει αντικατασταθεί από ένα button Touch ID με το οποίο οι χρήστες θα ξεκλειδώνουν τη συσκευή. Το Touch ID θα είναι πιο εύκολο στη χρήση και ευαίσθητο για την ακριβή αναγνώριση αποτυπωμμάτων.
Η πίσω πλευρά του θα διαθέτει μία 13 MP camera με ένα στρογγυλό flash όπου το concept αποκαλεί ώς  “the best iPhone camera ever”. Εάν πιστέψουμε πως η ιστορία θα επαναληφθεί η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα έκδοση iPhone 6 αυτό το φθινόπωρο. Η κυκλοφορία του πιθανόν να συνοδευτεί και με την νεότερη έκδοση λειτουργικού συστήματος iOS 8 το οποίο θα αναβαθμιστεί ώστε να υποστηρίζει το νέο πιθανό hardware.



Πηγή: appleteam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!