Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της μιζέριας


«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της μιζέριας», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μηλιού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι δεν περίμεναν στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας να χειροκροτήσει, το γεγονός ότι για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, η χώρα μας  επιτυγχάνει πρωτογενές πλεόνασμα και επιστρέφει κοινωνικό μέρισμα στους πολίτες.

«Όμως, είναι τουλάχιστον οξύμωρο να ισχυρίζεται από τη μία ότι το πλεόνασμα είναι «πλαστό» και «λογιστικό», από την άλλη να μην του αρέσει το πώς διανέμεται και τέλος να δηλώνει ότι «το ζήτημα δεν είναι που θα βρούμε τα λεφτά, αλλά τι θα κάνουμε με τα λεφτά», τόνισε ο κ.Κεδίκογλου και έκανε λόγο για παλαιοκομματισμό του κ. Τσίπρα που δεν έχει πλέον όρια.

Πηγή: nooz.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!