Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ημερίδα του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου για τις επιχειρηματικές συνεργασίες


Δίωρη ημερίδα με θέμα "Ελλάδα - Τουρκία: Επενδυτικές και Επιχειρηματικές Συνεργασίες Franchise - Τουρισμός - Μεταφορές - Τρόφιμα και Ποτά" θα πραγματοποιήσει το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, στο ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα Ballroom III στα πλαίσια του πολυσυνεδρείου Money Show 2014.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο Γενικός Διευθυντής Silver Holiday, Στέφανος Χατζημανώλης, ο Πρόεδρος ΣΕΦΑ ΕΠΕ, Ισμαήλ Σονάυ, ο Επιχειρηματικός Σύμβουλος Βορείου Ελλάδος στην ICAP, Κωνσταντίνος Σιούμης, ο International Business Development, Άγγελος Παπαγεωργίου και ο Αντιπρόεδρος του Τουρκο - Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Tevfik Bilgen.

Τον συντονισμό της ημερίδας θα κάνει ο Πρόεδρος του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, Δημήτρης Συμεωνίδης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!