Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Game Review: South Park - The Stick Of Truth


Το South Park: The Stick of Truth είναι ένα turn-based RPG γεμάτο χιούμορ, σάτιρα και καφρίλες.
Ο ήρωας παίρνει το ρόλο του "νέου" τον οποίο αποκαλούν Douchebag , και μόλις έχει μετακομίσει με τους γονείς του στο South Park.για να ξεφύγει από την παλιά ζωή του...
Ξεκινώντας το παιχνίδι το πρώτο πράμα που έχει να κάνει είναι να πάει να βρει νέους φίλους και κάπως έτσι συναντά τον μεγάλο μάγο Cartman, την πριγκίπισσα Kenny, τα ξωτικά Kyle και Stan και χωρίς δεύτερη κουβέντα αναγκάζεται να παίξει το παιχνίδι τους που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα παιχνίδι ρόλων που περιστρέφεται γύρω από το stick of truth, ένα… αρχαίο αντικείμενο με το οποίο, ο κάτοχος του μπορεί και ελέγχει το σύμπαν!
Φυσικά η όλη ιστορία όπως προχωράς το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη αφού κάνουν την εμφάνισή τους μέχρι και εξωγήινοι πράγμα που φαντάζει normal αν σκεφτεί κανείς οτι το σενάριο το έχουν κάνει οι δημιουργοί της σειράς South Park.

Μπορεί με μία πρώτη ματιά το South Park: The Stick of Truth να μοιάζει λίγο παιδικό όμως σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα turn-based RPG.

Επίσης στο δρόμο του ο παίχτης, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια τέτοιου είδους θα μαζέψει πολλά αντικείμενα, πολλά πρωτότυπα όπλα, παράλληλες μικρές αποστολές κλπ κλπ κλπ.

Οι μάχες του παιχνιδιού είναι turn-based δηλαδή παίζει ένας - ένας περιμένοντας τη σειρά του κάθε φορά, με τους συνδυασμούς των κουμπιών να είναι πολύ απλοί όμως να θέλουν αρκετοί προπόνηση αφού όσο προχωράς το παιχνίδι ο ήρωας μαθαίνει όλο και περισσότερες νέες κινήσεις κι επιθέσεις

Φυσικά όσο ανεβαίνει levels ο παίχτης μπορεί και αναπτύσσει τα skills του αλλά και την εμφάνισή του μέσα από μία τεράστια γκάμα επιλογών...


Οι άνθρωποι που το ανέπτυξαν προσπάθησαν και σίγουρα τα κατάφεραν να κάνουν τα γραφικά, τον ήχο και γενικότερα το όλο feeling του παιχνιδιού ακριβώς ίδια με αυτά της τηλεοπτικής σειράς:

Το South Park: The Stick of Truth είναι περισσότερο σαν να παίζει ο χρήστης σ' ένα επεισόδιο South Park παρά σαν videogame.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!