Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Επετειακή έκδοση Go!Brazil για το Hyundai i30


H Hyundai, επίσημος χορηγός του Μουντιάλ, σε συνέχεια της παρουσίασης με επιτυχία των εκδόσεων Go!Brazil του i20, επεκτείνει την επετειακή γκάμα της και στο i30.

Οι ειδικές εκδόσεις Go!Brazil διαφοροποιούνται από τις υπόλοιπες εκδόσεις του επιτυχούς μοντέλου της Hyundai, λόγω της ξεχωριστής τους εμφάνισης και του αναβαθμισμένου εξοπλισμού τους, ο οποίος προσφέρεται ως όφελος στον πελάτη.

Εμφανισιακώς, οι εκδόσεις Go!Brazil διαθέτουν σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 16” ιντσών, φιμέ τζάμια από τη μεσαία κολώνα και πίσω, μεσαία κολώνα σε μαύρο χρώμα και μαύρα καπάκια στους καθρέπτες και μάσκα χρωμίου.

Ο εξοπλισμός άνεσης είναι επίσης αναβαθμισμένος προσφέροντας μεταξύ άλλων πίσω φώτα τύπου LED, αισθητήρες παρκαρίσματος, Bluetooth, αισθητήρες βροχής, cruise control και προστίθεται στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Style του i30 που διαθέτει διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, αισθητήρες αυτόματης λειτουργίας φώτων και προβολείς ομίχλης με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Η έκδοση i30 Go!Brazil προσφέρεται με κινητήρα πετρελαίου 1.4 90 ίππων ( € 17.440 με προσφορά και όφελος απόσυρσης) και βενζινοκινητήρα 1.4 100 ίππων, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει την κορυφαία ροπή στην κατηγορία του. Το i30 Go!Brazil διατίθεται σε λευκό, μαύρο, ανθρακί και ασημί χρώμα.

Η επετειακή έκδοση Go!Brazil του i30 αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση, συνδυάζοντας κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων (EuroNCAP), 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, 5 χρόνια δωρεάν τεχνικούς ελέγχους και οδική βοήθεια, πλούσιο εξοπλισμό, άνεση και εργονομία σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!