Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κασσάνδρα ανακοίνωσε ο Β. Κυρίτσης


«Στις 18 Μαΐου καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον του Δήμου Κασσάνδρας. Η εκλογική διαδικασία θα σφραγίσει τα επόμενα 5 χρόνια και οι επιλογές όλων μας θα καθορίσουν την πορεία του τόπου μας, τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά» ανέφερε ο κ. Κυρίτσης, τονίζοντας ότι οι εκλογές του Μαΐου δίνουν τη δυνατότητα για τη δημιουργία μιας «ενωτικής κίνησης, που εκφράζει τις αγωνίες μας και αποτυπώνει τη θέληση και τη στόχευση μας για να αναπτύξουμε τον τόπο μας και να αλλάξουμε όσα δε μας εκφράζουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη τόνισε ότι πρόθεση, επιθυμία και ανάγκη είναι να γυρίσει σελίδα ο τόπος και με ομαδική εργασία, αξιοκρατία και εντιμότητα.
Ως κεντρικούς άξονες της υποψηφιότητάς του έθεσε τους εξής:
- Τη στήριξη και ουσιαστική αναβάθμιση των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου
- Την κατασκευή έργων υποδομής σε όλα τα χωριά του Δήμου
- Την καθαριότητα και ο επανασχεδιασμός του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων
- Την προώθηση της τουριστικής υπεραξίας του Δήμου
- Την υλοποίηση ενός στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού 10ετιας
- Την σύνθεση και υλοποίηση ενός άρτια δομημένου προγράμματος κοινωνικής προστασίας για όσους συνδημότες μας δοκιμάζονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση.
Ακόμη, τόνισε ότι στόχος είναι «
οι πολίτες της Κασσάνδρας να γνωρίζουν ότι η γνώμη τους ακούγεται και ότι η επόμενη Δημοτική Αρχή σκοπεύει να λειτουργήσει με διάθεση για προσφορά και όρεξη για δουλειά. Γιατί οι ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις λειτουργούν σαν θερμοκήπιο για την παραγωγή ιδεών. Και οι ιδέες αυτές είναι το πολύτιμο συστατικό του προγραμματισμού της διεκδίκησης και της ανάπτυξης. Στοιχείων που χρειάζεται ο δήμος Κασσάνδρας για την επομένη μέρα» και κατέληξε λέγοντας: «Από αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Σας χρειαζόμαστε μαζί μας, γιατί μόνο μαζί μπορούμε να αναπτύξουμε τον τόπο μας και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας».
Ποιος είναι ο Βασίλης Κυρίτσης
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλειος Κυρίτσης γεννήθηκε στις 9 Μαίου 1971. Ζει και εργάζεται στην Κασσανδρεία.
Το 1996 αποφοίτησε από την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ και πιο συγκεκριμένα από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ακολουθώντας τον Τομέα ειδίκευσης Υδραυλική και Τεχνική Περιβάλλοντος.
Από το 1999 διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Κασσάνδρεια με αντικείμενο τις μελέτες και κατασκευές οικοδομικών έργων.
Από το 2005 συνεργάζεται με την αγροτική τράπεζα ως εκτιμητής ακινήτων. Από 2/7/2007 μέχρι 31/12/2008 εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής στην Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Απορριμμάτων και από τις αρχές του 2013 είναι συνεταίρος σε εταιρία ΑΠΕ.
Πλούσια είναι και η συνδικαλιστική του δράση. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΤΕΕ νομού Χαλκιδικής, μέλος του περιφερειακού τμήματος κεντρικής Μακεδονίας και Γραμματέας του περιφερικού τμήματος κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ
Πιστεύει στη διαρκή επιμόρφωση και εξειδίκευση και παρακολουθεί συνεχώς κλαδικές εκθέσεις στο εξωτερικό με αντικείμενο την διαχείριση περιβάλλοντος, την διαχείριση απορριμμάτων τις ανανεώσιμες πηγές ενεργεία και την διαχείριση ακινήτων
Ομιλεί πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα και αγαπά τα ταξίδια και τον αθλητισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!