Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Thestival.gr


Για το προσκήνιο και το παρασκήνιο της υποψηφιότητάς του στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας μίλησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο thestival.gr και στον δημοσιογράφο του focus radio, Δημήτρη Βενιέρη.

Ο κ. Τζιτζικώστας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμπεριφορά που επέδειξε απέναντί του η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας ότι οι πολιτικοί δεν είναι παίκτες για να γεμίζουν κενές καρέκλες.

Ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, "έκλεισε το μάτι" στον Σταύρο Καλαφάτη τονίζοντας πως αν εκλεγεί θα είναι ένας εξαιρετικός Δήμαρχος.

Ο κ. Τζιτζικώστας ερωτώμενος εάν είναι μνημονιακός ή αντιμνημονιακός απάντησε ότι δεν θέλει να βάζει στον εαυτό του ταμπέλες προσθέτοντας ότι εάν ήταν βουλευτής θα ψήφιζε κάποια από τα μέτρα ενώ άλλα θα τα καταψήφιζε.

Για την πολιτική του πορεία σχολίασε ότι παραμένει κεντροδεξιός και πρόσθεσε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αδικήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

Αναφερόμενος στη λειτουργία του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης τόνισε ότι είναι πολυτέλεια να υπάρχουν φορείς χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, μιλώντας ωστόσο με εγκωμιαστικά λόγια για τον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου.

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο:



Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!