Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Δακρυγόνα και ένταση στην Τούμπα


Η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Τούμπα, πριν από λίγο, προκάλεσε την αφορμή για τα πρώτα μικρής ευτυχώς έκτασης επεισόδια έξω από το γήπεδο.
Στις 18:38 εμφανίστηκε το λεωφορείο του Ολυμπιακού, κάτω από δρακόντεια μέτρα και με την παρουσία δεκάδων αστυνομικών της ομάδας «Ζ». Λίγα λεπτά νωρίτερα αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απομακρύνουν τον κόσμο, ο οποίος ήταν συγκεντρωμένος πίσω ακριβώς από τις κλούβες των ΜΑΤ που έκοβαν την πρόσβαση από τη Θύρα 4 προς τα επίσημα του γηπέδου.
Εκεί δημιουργήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που απάντησαν με ρίψη αντικειμένων προς τους αστυνομικούς.
Η αποστολή του Ολυμπιακού (έφτασε καθυστερημένα λόγω μιας διαφωνίας του Μίτσελ με τον Σάββα Θεοδωρίδη) μπήκε στα αποδυτήρια, οι παίκτες του βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σιγά – σιγά η ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο γίνεται αποπνικτική με εκατοντάδες «αποκλεισμένους» φιλάθλους να περιμένουν να μπουν στο γήπεδο.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε δέκα λεπτά νωρίτερα και οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση!
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
Από τις 18:45 έχουν ξεκινήσει “μάχες” ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ με αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν φτάσει μέχρι την διασταύρωση των οδών Κλεάνθους και Διογένους, ενώ οι οπαδοί είναι διασκορπισμένοι στα γύρω στενά της Τούμπας.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν με την άφιξη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, με εκατοντάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ να αιφνιδιάζουν τις δυνάμεις της αστυνομίας φτάνοντας πολύ κοντά στο χώρο των επισήμων, αφού κινήθηκαν περιμετρικά του γηπέδου.


Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!