Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ελληνική κουζίνα - Μπιφτέκια Σόγιας!


Υλικά:

1/2 κουτί σόγια ψιλή [150 γρ.]
1 φλ.τυρί τριμμένο
1 φλ. σογιάλευρο
χυμό από 1-2 λεμόνια
κρεμμύδι [προαιρετικό]
σάλτσα ντομάτας
ρίγανη
δυόσμο
μαϊντανό
άνηθο
πιπέρι
1 κύβο λαχανικών

Εκτέλεση:

Μουσκεύουμε την σόγια 1/2 ώρα σε νερό που έχουμε διαλύσει τον κύβο λαχανικών.

Ετοιμάζουμε την σάλτσα και την ρίχνουμε στην σόγια καθώς και όλα τα υλικά. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στην ψηστιέρα ή τα βάζουμε στο ταψί σαν πίτα.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!