Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Σαμαράς: Κάποιοι τώρα ανακάλυψαν ότι το μνημόνιο μας δάνειζε με 1,5% - Δεν θα υπάρχει άλλο μνημόνιο


Η χώρα βγαίνει από την «περίοδο των μνημονίων» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Κάποιοι «τώρα που η έξοδος της χώρας στις διεθνείς αγορές διαψεύδει το “τρίτο μνημόνιο”, αμήχανα σέρνονται από τις εξελίξεις», σημειώνει ο κ. Σαμαράς, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ δηλώνει πως αποτελούν προσωπικές του προτεραιότητες η στροφή της χώρας στην ανάπτυξη και «η ανακούφιση όσων πληγώθηκαν».

Μέχρι πριν από λίγο κατήγγελλαν ότι το Μνημόνιο μας δάνειζε με... «τοκογλυφικά επιτόκια». Τώρα ανακάλυψαν ότι μας δάνειζε με 1,5%... Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι θα έλθει «και τρίτο Μνημόνιο». Τώρα, που η έξοδος της χώρας στις διεθνείς αγορές διαψεύδει το «τρίτο Μνημόνιο», αμήχανα σέρνονται από τις εξελίξεις, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

«Αλλά ενώ ο ελληνικός λαός βλέπει πια να γίνονται τα πρώτα αποφασιστικά βήματα εξόδου από την κρίση, καταλαβαίνει ότι κάποιοι δεν το θέλουν! Κάποιοι, κολλημένοι οι ίδιοι στη μιζέρια τους, θέλουν να μείνει και η Ελλάδα κολλημένη στο τέλμα. Εμείς τη βγάζουμε από το τέλμα. Κάποιοι ήθελαν να υπάρχει για πάντα το Μνημόνιο, για να έχουν κι οι ίδιοι λόγο ύπαρξης: να το καταγγέλλουν!», σημειώνει.

«Η Ελλάδα βήμα βήμα τα καταφέρνει. Αρκεί να μην κάνουμε πίσω τώρα, αρκεί να μην αφήσουμε να περάσουν τα σχέδια όσων θέλουν την Ελλάδα κολλημένη στη μιζέρια, στη γκρίνια, στην απομόνωση», τονίζει στο άρθρο του ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!