Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Διασκεδάζεις και κερδίζεις δολάρια!


Βρήκε την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Βρήκε την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Διασκεδάζει, διασκεδάζει, διασκεδάζει...Αυτή είναι η εργασία του άλλωστε!

Ο άνθρωπος που για 6 μήνες θα διασκεδάζει και θα πληρώνεται  ονομάζεται Άντριου Σμιθ. Ο τυχερός νέος είναι από την Καλιφόρνια. Εργάζεται ως Chief Funster για την Νότια Ουαλία και το Σίδνεϊ της Αυστραλίας!

Τι ακριβώς κάνει;

Διασκεδάζει, χορεύει και πίνει.

Κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, ταΐζει κροκόδειλους, επισκέπτεται αποστακτήρια, πάει σε συναυλίες, μένει στα πιο lux ξενοδοχεία. Κύριος στόχος να διαφημίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χώρες!

Nα έχει απαθανατίσει 802.000 στιγμές διασκέδασης, μέσα σε έξι μήνες. Ο Σμιθ γυρνάει όλη τη Νέα Νότια Ουαλία και πρέπει να έχει μια φωτογραφία για κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο της πολιτείας (802.000 τετραγωνικά χιλόμετρα) και όταν το καταφέρει θα πάρει 93.000 δολάρια.

Για το καλό της ιστορίας

Ο Σμίθ συμμετείχε σε διαγωνισμό και ήταν ο τυχερός ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιους που διεκδικούσαν το εισιτήριο για την καλύτερη δουλειά του κόσμου

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!