Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ελληνική κουζίνα - Πατάτες Μουσακά νηστίσιμες!


Υλικά:

1 κιλό πατάτες
4-5 κρεμμύδια μέτρια
1 φλιτζάνι ντομάτα τριμμένη
1 χούφτα γαλέτα
μαϊντανό
δυόσμο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και τις τηγανίζουμε χωρίς να ξανθίνουν. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε με λάδι, ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο ψιλοκομμένο, αφήνουμε να βράσουν 15 λεπτά και ρίχνουμε την γαλέτα.

Σ' ένα πυρέξ στρώνουμε τις πατάτες, μετά βάζουμε την σάλτσα,πατάτες, σάλτσα, και πάλι πατάτες.

Ανακατεύουμε λίγη ντομάτα με λάδι και μαϊντανό ψιλοκομμένο και την χύνουμε στην επιφάνεια του μουσακά πασπαλίζοντας με γαλέτα και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!