Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Η Αντζελίνα Τζολί ξεσπά σε κλάματα!


Ξέσπασε σε κλάματα η αγαπημένη στο ευρύ κοινό Αντζελίνα Τζολί, μιλώντας με μητέρες που έπεσαν θύματα βιασμών στον πόλεμο της Βοσνίας.

 Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ επισκέφθηκε σήμερα τη Σρεμπρένιτσα και απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της γενοκτονίας, στο κοιμητήριο Ποτοτσάρι.

Φορώντας ένα μαύρο μαντήλι στο κεφάλι της, η Τζολί συζήτησε με πολλές γυναίκες που έπεσαν θύματα βιασμού κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. «Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη όταν γυναίκες βιάζονται σε εμπόλεμες και μή εμπόλεμες ζώνες και επικρατεί ατιμωρησία» τόνισε η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός.

«Η παράδοσή μας λέει ότι δεν πρέπει να μιλάς για τον βιασμό. Πολλές γυναίκες υπέστησαν βιασμό και δεν μιλούν γι΄ αυτό. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντική η επίσκεψή σας εδώ, για να δείξετε σε αυτές τις γυναίκες ότι δεν χρειάζεται να περάσουν αυτή τη δοκιμασία μόνες τους» τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Μητέρων της Σρεμπρένιτσα, Μινίρα Σούμπασιτς.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η Αντζελίνα Τζολί δάκρυσε ακούγοντας τις γυναίκες θύματα των βιασμών.

Πηγή: gamoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!