Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Geeksphone Revolution: Ξεκίνησε η κυκλοφορία του στην Ευρώπη


Όλοι θυμόμαστε το Revolution της Geeksphone. Ένα από τα πρώτα smartphones που διαθέτει dual-OS δυνατότητα, με Android και FireFox OS. Το συγκεκριμένο smartphone που διατέθηκε στην κυκλοφορία μερικές εβδομάδες πριν, είναι πλέον διαθέσιμο από τα μεγάλα ηλεκτρονικά μαγαζιά του εξωτερικού όπως το Amazon. Μάλιστα, μέχρι τις 15 Απριλίου υπάρχει και 30% έκπτωση για αυτούς που θα σπεύσουν να το αγοράσουν πρώτοι, φτάνοντας έτσι την τιμή του στα 240 ευρώ.

To Revolution είναι εφοδιασμένο με 4,7 ιντσών IPS LCD οθόνη, SoC Intel Atom Z2560 με διπύρηνο επεργαστή χρονισμένο στα 1,6 GHz, 1 GB RAM, 8 megapixel κάμερα με βίντεο στα 1080p και μπαταρία μεγέθους 2.000 mAh. Μαζί με τον επεξεργαστή τρέχει και μία PowerVR SGX 544 MP2 GPU χρονισμένη στα 400 MHz. Το Firefox OS λειτουργεί με web-apps κάτι το οποίο δημιουργεί μια διαφορετικού τύπου προσέγγιση στο hardware της συσκευής από τους προγραμματιστές. Όλοι κάνουν λόγο για ένα λειτουργικό πολύ εύκολο και φιλικό στην κατασκευή εφαρμογών ασχέτως του hardware, κάτι που θα δώσει μεγάλη ελευθερία κινήσεων στους developers.

Μάλιστα η εταιρεία πιστεύει ότι όταν οι dual OS συσκευές αποκτήσουν το δικό τους κοινό στην αγορά και δουν τις πωλήσεις τους να ανεβαίνουν, τότε η συμβατότητα των εφαρμογών με διαφορετικά hardware λόγω της συνύπαρξης των 2 λειτουργικών, θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Πηγή: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!