Σάββατο 19 Απριλίου 2014

One More Thing |Να αναμένουμε ένα ακόμη λεπτότερο iPad Air το Φθινόπωρο;


Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά απεικονίζουν την εμπρόσθια όψη του επερχόμενου iPad Air 2. Η πρώτη δημοσίευση έγινε από το One More Thing όπου εμφανίζεται μία ολοκληρωμένη οθόνη. Αυτή η αξιοσημείωτη αλλαγή η σύνδεση Digitizer και της LCD, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία ακόμη λεπτότερη συσκευή ή να δώσει την ευκαιρία στην ανακατασκευή του hardware, προσθέτοντας επιπλέον δυνατότητες από τις υπάρχουσες. Σύμφωνα πάντα με το One More Thing αυτές οι εικόνες προέρχονται από..
“trusted Dutch source with connections in China.”
Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν έρχονται λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση του φημολογούμενο panel για το iPhone 6. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η τελευταία έκδοση iPad Air είναι ήδη μια πολύ λεπτή και κομψή συσκευή, αλλά εχθρός του λεπτού είναι το λεπτότερο, δεν συμφωνείτε; Δεν υπάρχει τρόπος ώστε να επιβεβαιωθεί πως τα κομμάτια αυτά προέρχονται από το επερχόμενο iPad Air. Κατά τη άποψή μας φαίνονται να είναι περίτεχνοι κλώνοι αν και το One More Thing είναι σίγουρο για την προέλευσή τους, έχοντας αξιοπρεπές ιστορικό φημών για μελλοντικές συσκευές της Apple στο παρελθόν. Θα πρέπει να περιμένουμε έως αργότερα το φθινόπωρο, ώστε να επιβεβαιωθούν οι φήμες αυτές, όταν η επόμενη γενιά iPad Air της Apple κυκλοφορήσει επίσημα!

Πηγή: appleteam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!