Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ελληνική κουζίνα - Ανανάς σε ρούμι!


Υλικά:

500 γρ. ανανάς κονσέρβας σε φέτες
150γρ ζάχαρη άχνη
1/4 λίτρο ρούμι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις φέτες του ανανά σε κομμάτια. Τις βάζουμε σε μια γαβάθα, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και τις αφήνουμε εκεί για μια ημέρα.

Βάζουμε τον ανανά με το διάλυμα της ζάχαρης να πάρει μια βράση και τον αφήνουμε να κρυώσει αρκετά.

Γεμίζουμε τα βάζα με τον ανανά και το σιρόπι του και περιχύνουμε με το ρούμι. Κλείνουμε πολύ καλά τα βάζα, τα βάζουμε σε σκοτεινό μέρος και τα αφήνουμε για 14 ημέρες το λιγότερο, πριν τα χρησιμοποιήσουμε.

Πηγή: touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!