Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Αληθινή Ιστορία |Από θαύμα (iPhone) σώθηκε στρατιώτης από έκρηξη βόμβας!


Ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, η ομάδα του επιλοχία Shaun Frank, δέχθηκε επίθεση από βομβιστή αυτοκτονίας. Αν και επέζησε ο ίδιος, για να μας το εξιστορήσει με αρκετούς τραυματισμούς από την οβίδα, οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν διέγνωσαν πως επέζησε λόγω του ότι είχε ένα iPhone στην τσέπη του, που πιθανότατα του έσωσε τη ζωή του. Τρεις μήνες μετά το περιστατικό έλαβε πλέον μία νέα συσκευή από την Apple.
O Frank υπέστη κακώσεις από τα μεταλλικά σφαιρίδια και έδρανα της οβίδας τα οποία είχαν κατακλύσει το σώμα του με την έκρηξη της βόμβας, αλλά το iPhone 5 που είχε στην τσέπη του παντελονιού του, πιθανόν τον έσωσε από πρόσθετες βλάβες. Αποκαλώντας την “σωτήρια” καθώς το τηλέφωνο διέκοψε την πορεία μεταλλικού θραύσματος προς την μοιριαία αρτηρία. Επιστρέφοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες ο στρατιώτης είχε να αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα καθώς από την Apple του αρνήθηκαν εξ αρχής να του προσφέρουν νέα συσκευή ως αντικατάσταση, επιτρέποντάς του να κρατήσει και το καταστραμένο, αλλά για εκείνον σωτήριο τηλέφωνο.
Οι υπάλληλοι ήταν κατηγορηματικοί ή επέστρεφε το κατεστραμμένο το οποίο ήθελε να κρατήσει για να θυμάται το γεγονός που του είχε συμβεί στο Αφγανιστάν και να πάρει νέα ή τίποτα. Τελικά μετά από τρεις ολόκληρους μήνες η Apple συμφώνησε να του δώσει νέα συσκευή iPhone και να του επιτρέψει να κρατήσει και το κατεστραμμένο τηλέφωνο.
Δείτε το video όπου διακρίνεται η κατεστραμμένη συσκευή!


Πηγή: appleteam.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!