Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Θέλω να παντρευτώ σαν βασίλισσα"! Όλες οι λεπτομέρειες για τον ΓΑΜΟ της Έλενας Παπαρίζου που θα θυμίζει... ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!


Έναν γάμο που να θυμίζει παραμύθι... Αυτό θέλει η Έλενα Παπαρίζου και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να πραγματοποιήσει το όνειρό της!
ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Ο δυναμισμός, ο τσαμπουκάς, αλλά και ο ρομαντισμός που αποπνέει, την έχουν κάνει να ξεχωρίζει. Εκτός από ταλαντούχα και επιτυχημένη πάνω από όλα είναι μια ερωτευμένη γυναίκα. Η Έλενα Παπαρίζου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και ανυπομονεί να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της με το σύντροφό της Ανδρέα Καψάλη. Το «YES!» έχει όλο το ρεπορτάζ του λαμπερού αυτού γάμου.
Αμέσως μετά τη δοκιμασία της Eurovision, το ζευγάρι θα μετράει αντίστροφα για το γάμο του. Αν και η Έλενα αρχικά επιθυμούσε το μυστήριο να γίνει στο χωριό από το οποίο κατάγεται, την Οξιά Καρδίτσας, τελικά θα πραγματοποιηθεί στην γενέτειρα του Ανδρέα, την Αίγινα. Ο αρχιτέκτονας θεώρησε πως αυτό το μέρος είναι καταλληλότερο προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να ταξιδέψουν πιο εύκολα.
Η Έλενα ποτέ δεν θα ξεχάσει τον Αντρέα να γονατίζει με μάτια βουρκωμένα και να της ζητά να τον παντρευτεί. Στο πρόσωπό του βρήκε τον ιππότη της γι' αυτό θα ζήσει το παραμύθι μέχρι τέλους. Στην εκκλησία ονειρεύεται να την πάει μια άμαξα με άσπρα άλογα και ο αδελφός της Ντίνος να είναι εκείνος που θα την παραδώσει στον καλό της.
Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχει ήδη δει κάποια σχέδια νυφικών, έχοντας αδυναμία στα πιο vintage, που το πάνω μέρος είναι καλυμμένο με δαντέλα. Οπωσδήποτε μπροστά θα έχει πέπλο από τούλι καθώς «θέλω να νιώσω βασίλισσα τη στιγμή που θα το σηκώσω και θα φιλήσω τον αγαπημένο μου».
Το μόνο που δημιουργεί έναν μικρό «πονοκέφαλο» στο ζευγάρι είναι το θέμα της ημερομηνίας, μιας που προσπαθούν να είναι βολική τόσο για τον αδελφό του Ανδρέα που ζει στη Βραζιλία, όσο και για την οικογένεια της τραγουδίστριας που βρίσκεται στη Σουηδία. Σύμφωνα με πληροφορίες του «YES!», ο γάμος αναμένεται να γίνει ή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ή μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Η Έλενα θέλει να θυμούνται εκείνη την ημέρα με νοσταλγία και τα πιο γλυκά συναισθήματα, αφού θα είναι η αρχή της κοινής τους ζωής...

Πηγή: athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!