Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Πρόξενος της Σλοβακικής Δημοκρατίας επισκέπτεται την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής


Επίσκεψη για πρώτη φορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 11 το πρωί ο Επίτιμος Πρόξενος της Σλοβάκικης Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαυρίδης.

Σκοπός της πρώτης επίσκεψης αποτελεί η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση θεμάτων αστυνομικής φύσεως που σχετίζονται με την τουριστική περίοδο τρέχοντος έτους.

Πρόθεση της Αστυνομίας, αποτελεί η επίδοση στον Επίτιμο Πρόξενο της Σλοβάκικης Δημοκρατίας σχετικού ενημερωτικού πληροφοριακού φυλλαδίου σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, που καταρτίστηκε ειδικά προς τούτο από εμπειρογνώμονες στελέχη της υπηρεσίας, όπου διαλαμβάνονται ουσιωδώς χρήσιμες πληροφορίες και κατευθύνσεις, που θα βοηθήσουν τους υπηκόους της χώρας του, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν τον Νομό Χαλκιδικής, τους προσεχείς καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους και όχι μόνο, ώστε να έχουν μια ασφαλέστερη ακόμη καλύτερη και πιο ευχάριστη δυνατή διαμονή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!