Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ξεκίνησε το πρώτο Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών!


Ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Μαρτίου και θα διαρκέσει ως τις 23 Μαρτίου το πρώτο Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο «Εμπρός» (Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή).
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία καλλιτεχνών που στόχο έχουν να δράσουν ενάντια στον βίαιο εκφασισμό της κοινωνίας.
«Ο φασισμός δεν ξέρει να χορεύει, δεν έχει χρώματα και δεν τραγουδάει. Ο φασισμός δεν είναι εγγενές στοιχείο του ανθρώπου αλλά γεννάται κάτω από συγκεκριμένες κοινωνικές συνθήκες και για συγκεκριμένους σκοπούς. Οι λέξεις, οι νότες, ο χορός και τα χρώματα είναι τα δικά μας όπλα. Ας τα ενώσουμε ενάντια στον φόβο και την απάθεια… Ας τα ενώσουμε στο όραμά μας ενάντια στη βαρβαρότητα και τον φασισμό» τονίζουν οι διοργανωτές.
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις και εργαστήρια για παιδιά κι ενήλικες, χορό, συναυλίες, performances, προβολές, δρώμενα και οργανωμένες συζητήσεις, ενώ το Σάββατο 22 Μαρτίου οι διοργανωτές θα λάβουν μέρος στην πορεία για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στον φασισμό και στον ρατσισμό.

Πηγή: athensblog.touristorama.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!