Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Τρίχρονη έσωσε την μητέρα της!


Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ μία φωτογραφία από τα διεθνή Μέσα- Μαζικής- Ενημέρωσης παρουσιάζει με εγγύτητα το γεγονός. Η ηρωίδα της ιστορίας, είναι μόλις τριών χρονών. Η ψυχική της δύναμη και το ταλέντο της έσωσαν την μητέρα της από σίγουρο θάνατο!

Τι συνέβει;

H έγκυος μητέρα της τρίχρονης, Tiffany βρισκόταν στο σπίτι με τις δύο κορούλες της. Ένα απρόσμενο γεγονός αναστάτωσε την οικογένεια. Ο πατέρας των κοριτσιών και σύζυγος της 33χρονης βρισκόταν στο νοσοκομείο μιας και ένας έντονος πόνος στο στομάχι τον οδήγησε στα επείγοντα. Οι γιατροί τον κράτησαν εκεί, για μία σειρά εξετάσεων. Η μητέρα την ώρα που ήταν μαζί με τις δύο κόρες της στο σπίτι Aryanna (τριών ετών) και Camryn (ενός έτους), η 33χρονη Tiffany σκόνταψε στον καναπέ και έμεινε αναίσθητη για περίπου είκοσι λεπτά. Τότε, η Aryanna πήρε τηλέφωνο την ξαδέρφη της μητέρας της και άφησε το εξής μήνυμα στον τηλεφωνητή: «Θεία, πάρε με, η μαμά δεν ξυπνάει. Σε χρειάζομαι».

Έτσι, η ξαδέρφη της Kristine Munnis κάλεσε το 911 και στη συνέχεια μίλησε με την Aryanna. Ο πατέρας της μικρής δήλωσε αργότερα «Είναι η ηρωίδα μας. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν εκεί».

H αστυνομία τίμησε την μικρή δίνοντας της πλακέτα!

Πηγή: gamoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!