Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2014


Γενικός σημαιοστολισμός από την ανατολή της 24ης μέχρι τη δύση της 25ης   Μαρτίου, φωταγώγηση δημοσίων καταστημάτων, Τραπεζών και Οργανισμών.                      
Την 24η Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.45 π.μ. θα γίνει κατάθεση στεφανιών και προαιρετική απαγγελία ποιημάτων από έναν μαθητή κάθε σχολείου, από τους: Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ν. Μουδανιών του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, τα Νηπιαγωγεία Ν. Μουδανιών, τα Δημοτικά Σχολεία Ν. Μουδανιών, τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Μουδανιών, την ΕΠΑΣ Ν. Μουδανιών, το ΙΕΚ Ν. Μουδανιών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών «Φάρος», την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Ν. Μουδανιών «Βιθυνία», το Σύλλογο Ποντίων «Αλέξανδρος Υψηλάντης» και την Προοδευτική Ένωση Ελληνοποντιακών Συλλόγων Ν. Χαλκιδικής «Ενωτική Κίνηση» και το Κέντρο Ελληνορωσικής φιλίας Ν. Χαλκιδικής, στο Ηρώο, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!