Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ξεκινά το πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες


Στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής έγινε η δημοσιοποίηση και η αναγγελία έναρξης του προγράμματος Erasmus, για Νέους Επιχειρηματίες, στα πλαίσια της εσπερίδας του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Η Πρόεδρος του Δικτύου, Σοφία Οικονομάκου, ανέπτυξε τις δράσεις του προγράμματος και τα οφέλη που αναμένετε να προκύψουν από την υλοποίησή του.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκπαίδευση, την εξειδίκευση και την απόκτηση εμπειριών εκ μέρους νέων, εν δυνάμει επιχειρηματιών, προκειμένου να στήσουν τη δική τους επιχείρηση, αλλά και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του επιχειρείν για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι τρία χρόνια, και επιθυμούν να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, να γνωρίσουν νέες αγορές, να δικτυωθούν για να βελτιώσουν την επιχείρησή τους, να αναπτύξουν καινοτομίες και συνεργασίες με επιτυχημένα κέντρα του εξωτερικού.
Οφέλη θα προκύψουν και για τις επιχειρήσεις που θα φιλοξενήσουν νέους επιχειρηματίες. Οι νέοι θα φέρουν μαζί τους τη δυναμική τους, τον ενθουσιασμό τους, τις γνώσεις τους, την επιστημονική τους κατάρτιση και θα προσφέρουν δυνατότητες δικτύωσης και συνεργασίας με επιχειρηματίες της χώρας τους.
Η επιτυχία του προγράμματος είναι μια ακόμη πρόκληση για το Δίκτυο, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στους ωφελούμενους και να συμβάλει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους και στη δημιουργία νέων επιτυχημένων επιχειρηματικών μονάδων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus for Young Entrepreneurs και την δράση Ε4ΙC, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κυρίες: Κοπανάροβα Έλενα και Καρπενήση Βαϊα, e-mail:elena@oecon.gr, secretary@oecon.gr; Τηλ: +30 2310256360.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!