Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Εικόνες καταστροφής στις ΗΠΑ από την πρωτοφανή κακοκαιρία


Ένα μικρό διάλειμμα έκανε την Παρασκευή η σφοδρή κακοκαιρία τις ΗΠΑ, με τα προβλήματα ωστόσο να παραμένουν και τις νέες χιονοπτώσεις να βρίσκονται... καθ' οδόν. Δρόμοι παρέλυσαν, σπίτια έμειναν δίχως ηλεκτρικό και αεροπλάνα παρέμειναν καθηλωμένα, με τις ανατολικές πολιτείες να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Η Ουάσινγκτον, η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη και άλλες μεγάλες πόλεις αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα, ενώ από εξαιτίας των παγωμένων δρόμων προκλήθηκαν αυτοκινητιστικά δυστυχήματα αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 22 νεκρούς.

Την ίδια ώρα, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, μια έγκυος γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα, καθώς ο οδηγός του δεν την είδε από το χιόνι. Το παιδί της γυναίκας, που ήταν στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, γεννήθηκε με καισαρική και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Μέσα Ενημέρωσης στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για εκτεταμένα μπλακ άουτ, με αποτέλεσμα να μείνουν περισσότερα από 550.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, κυρίως στη Τζόρτζια και στη Νότια Καρολίνα.

Περισσότερες από 7.100 πτήσεις ακυρώθηκαν χθες από ή προς τις ΗΠΑ, όταν, για παράδειγμα, στο διεθνές αεροδρόμιο Ουάσιγκτον - Ντάλες το ύψος του χιονιού έφθασε τα 35 εκατοστά. Ο ιστότοπος FlightAware.com κατέγραψε ότι σήμερα ματαιώθηκαν 1.200 και πλέον πτήσεις, ενώ 3.400 πτήσεις καθυστέρησαν.





Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!