Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Προσάραξη σκάφους στο Άγιο Όρος


Σε αβαθή προσάραξε το πρωί της Παρασκευής το επιβατηγό – δρομολογειακής γραμμής «Σοφία», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από το λιμάνι της Ουρανούπολης προς το λιμάνι της Δάφνης του Αγίου Όρους, με 32 επιβάτες.

Όπως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Δάφνης στην περιοχή «Γιοβανίτσα» παρουσιάστηκε μηχανοηλεκτρονική βλάβη (μπλακ άουτ) με αποτέλεσμα την προσάραξη του σκάφους σε αβαθή.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό της Λιμενικής Αρχής Ιερισσού, τα ταχύπλοα σκάφη «Αρχάγγελος» και «Πορταΐτισσα», καθώς και το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Βάσος Κ», τα οποία μετεπιβίβασαν τους 31 επιβάτες και έπειτα τους προώθησαν στους προορισμούς τους, ενώ ένας αποβιβάσθηκε στην περιοχή της «Γιοβανίτσα».

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από τη Λιμενική Αρχή Δάφνης που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Σοφία».



Πηγή: halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!