Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ στην Νικήτη Χαλκιδικής 15-2-2014


Ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία»,με την στήριξη του Δήμου Σιθωνίας (Δημοτική επιχείρηση), διοργάνωσε και εκτέλεσε ημερίδα στίβου, το Σάββατο 15/2/2014 στο Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης. Εκτελέστηκαν τα αγωνίσματα: Σφαιροβολία ΠΠ/Α-Κ-ΠΚ/Α Δισκοβολία Γ-Κ-ΠΚ/Α, Μπαλάκι ΠΠ/Β-ΠΚ/Β, Ακοντισμός Κ-ΠΚ/Α, 100μ. Π-Κ, 100μ.Εμπ.Π-Κ, 60μ ΠΠ/Β-ΠΚ/Β. 50μ μινι(Α)(Κ), 50μ.Σ.Μ (Α) (Κ) 3000μ. Βάδην ΠΠ/Α-ΠΚ/Α, Μήκος Π-Κ, ΠΠ/Α-ΠΚ/Α, ΠΠ/Β-ΠΚ/Β, και kid’s Athletic’s.
Συμμετείχαν αθλητές-τριες κυρίως απο σωματία της Χαλκιδικής αλλά και της Θεσσαλονίκης που ανήκουν στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ καθώς και αθλητές-τριες απο γειτονικά χωριά της περιοχής. Στους τρεις πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων απονεμήθηκαν μετάλλια. Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν αθλητές-τριες του νεοσύστατου συλλόγου του Απόλλωνος Αρναίας. Νειωθουμε υπερήφανοι, ως Χαλκιδικειώτες, γιατί τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν 4 σύλλογοι στίβου( ΑΣ Καλικράτεια, ΑΟ Οξυθέμις, Γ.Σ «η Σιθωνία», και Απόλλων Αρναίας), και ετσι με τον ΑΟ Πολυγύρου ο συνολικός αριθμός ανήλθε στους 5 συλλόγους.
Ο καλοκαιρινός καιρός συνέβαλε στην συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών-τριών,άνω των 200. Εντύπωση έκανε για μιά ακόμα φορά η μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών ( 2003-2008) στα Kid’s Athletic’s. Τους αγώνες παρακολούθησε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ ο οποίος σε σύντομη προσφώνηση τόνησε την συμμασία εκτέλεσης αυτών των αγώνων στην περιφέρεια. Παραβρέθηκε ο κ.Ιωάννης Τζίτζιος, δήμαρχος Δήμου Σιθωνίας, πάντα κοντά στα αθλητικά δρώμενα της Χαλκιδικής συνοδευόμενος απο το Νίκο Χριστοδούλου υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου.
Ευχαριστούμε τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας, τους προπονητές κ.κ. Γιάννη Δήλια, Νεκτάριο Ζαμπούνη, Ολγα Κυρέζη, Δέσποινα Πεγνόγλου, Λάκη Κανέλη, Γιώργο Μοσκαρίωβ, την καθηγήτρια κ.Κική Μχαλοπούλου (γραμματεία των αγώνων) και το ζεύγος Ντόντα, που συνέβαλλαν στη επιτυχία της διοργάνωσης.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέχρι αύριο 16-2-2014. Επόμενος αγώνας στίβου θα εκτελεστεί απο τον σύλλογό μας στο χωριό Αγιος Νικόλαος Χαλκιδικής στις 16-3-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!