Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιχτός διαγωνισμός από το Δήμο Κασσάνδρας για τον καθαρισμό των παραλιών


Σε ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για τον καθαρισμό των ακτών του, προχωρά ο Δήμος Κασσάνδρας.

Σύμφωνα με την περίληψη του διαγωνισμού το έργο αφορά τις εργασίες καθαρισμού των παραλιών από φύκια και λοιπά αντικείμενα και έχει προϋπολογισμό 100.000,00 € με το ΦΠΑ.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% , επί του προϋπολογισμού χωρίς το Φ.Π.Α. , ήτοι ποσού 1.626,00 ευρώ, ενώ ως ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών η 13η Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη με ώρα λήξης αυτής την 11.00 π.μ., στα γραφεία του Δήμου Κασσάνδρας, στην Κασσάνδρεια .

Τα τεύχη δημοπράτησης διατίθενται , μέχρι και πέντε 5 ημέρες πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών (συγκεκριμένα μέχρι τις 07-03-2014), από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κασσάνδρας (Δημαρχείο Κασσάνδρας) με την καταβολή του ποσού των 20 ευρώ και κατά τις εργάσιμες ημέρες από της 8.30 π.μ. έως της 14.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!