Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τίμησε τις μητέρες του '13 ο Σύλλογος Πολυτέκνων Χαλκιδικής


Στο Κέντρο «Έξι Βρύσες» στον Πολυγύρου, συγκεντρώθηκαν οι πολύτεκνοι γονείς με τα παιδιά τους για να τιμήσουν τις μητέρες που απόκτησαν παιδί κατά το έτος 2013, να βραβεύσουν τους μαθητές και νεοεισαχθέντες φοιτητές και για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκιδικής το πρωί της Κυριακής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κασσανδρείας π. Αντώνιος Φιλίππου, ο Βουλευτής Ν. Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, ο Αντιδήρχος Δημήτρης Κοντογιώργης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Πολυγύρου Δημήτριος Ζαγγίλας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Ορμύλιας Τάσος Σαραφίδης, ο Πρόεδρος του τοπικού Αποστόλης Τζηρίτης, ο π. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής Δημήτρης Τσούφης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γεώργιος Γκιλής, ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Ελληνικοί Λευκόλιθοι» Αθανάσιος Βαλατσός, ο εκπρόσωπος της ΑΣΠΕ Ερωτόκλητος Θεοτοκάτος, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Αγ. Πάντες» κ.κ. Ηλίας Νικολαρείζης και Νικόλαος Μουσανεζόπουλος, οι Πρόεδροι των Πολυτεκνικών Συλλόγων, Μαγνησίας Τάνια Πράπα, Καβάλας Ιωάννης Βοίδης, Φλώρινας Γεώργιος Κλιμεντίδης, Γιανιτσών Κωνσταντίνος Μπεκρής, ο εκπρόσωπος Θεσσαλονίκης «η Μέριμνα» Χρήστος Μπούρης, ο Γεν. Γραμματέας Μαγνησίας Βάιος Κουκλουμπέρης, οι Πρόεδροι συλλόγων Γυναικών Παλαιόχωρας, Ολύνθου, του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου του Συλλόγου Γονέων Γαλάτιστας του Συλλόγου Βρασταμινών Θεσσαλονίκης και άλλοι φορείς της Χαλκιδικής.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Ιφιγένεια Κυριάκου στον χαιρετισμό αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και Ευλογημένη, το 2014 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη, ευημερία και αισιοδοξία και μεταξύ άλλων είπε ότι οι πολύτεκνοι για μία ακόμη φορά παραγκωνίζονται και διεκδικούν όχι προνόμια αλλά δικαιώματα που θα τους επιτρέψουν να επιβιώσουν

Στην συνέχεια προβλήθηκε ένα μικρό Βίντεο, στο οποίο ο Πρόεδρος της Α.Σ.Π.Ε Θεοτοκάτος Βασίλειος μέσα στην Βουλή ερωτά και συνομιλεί με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα για τα επιδόματα, τον φόρο ακινήτων και για όλα τα άδικα και σκληρά μέτρα που υφίστανται οι πολύτεκνες οικογένειες.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο προσέφερε στο Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Ζωγράφο Αστέριο αναμνηστική τιμής ένεκεν πλακέτα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση των πολυτέκνων του Νομού.

«Είναι γεγονός ότι στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Αστέριου Ζωγράφου, οι πολύτεκνοι της Χαλκιδικής βρήκαμε έναν πολύτιμο σύμμαχο στην αντιμετώπιση των απαιτήσεων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής - τόνισε στην προσφώνησή της η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυριάκου - μέσω της συνεργασίας μας που αναπτύχθηκε, με πρωτοβουλία του ιδίου, δίνονται λύσεις σε ζητήματα που ανακύπτουν, προγραμματίζονται δράσεις υπέρ των πολύτεκνων οικογενειών και προωθούνται τα αιτήματά μας στην κεντρική διοίκηση για την ικανοποίησή τους. Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας και παρακαλούμε τον Πανάγαθο Θεό να ενισχύει το πολυσήμαντο έργο του».

Παραλαμβάνοντας την πλακέτα ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Ζωγράφος, απευθυνόμενος στους πολύτεκνους δήλωσε τα παρακάτω: «Βασικός στόχος και σκοπός μας είναι η μεγαλύτερη ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας και μάλιστα της πολύτεκνης. Σήμερα σε μια εποχή όπου τα παιδιά, για να μπορούν να μεγαλώσουν και να επιτύχουν στη ζωή τους χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, τη στήριξη και τη βοήθεια της οικογένειας, η Διοίκηση του Δήμου Πολυγύρου κι εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό τους για ότι μας χρειαστούν».

Οι παραβρισκόμενοι είχαν χαρά να απολαύσουν την χορωδία του Δ/Δ της Παλαιόχωρας υπό την Διεύθυνση του κ. Ανδρέα Δερβύση.

Στις μητέρες που τιμήθηκαν ο Σ.Π.Ν.Χ έδωσε μία ασημένια εικόνα της Παναγίας με τον Χρηστό, και διάφορα δώρα.

Στους αριστεύσαντες και στους νεοεισαχθέντες φοιτητές, έδωσε τιμητικό έπαινο και ένα χρηματικό ποσό.

Στον τυχερό που βρήκε το φλουρί της πίτας δόθηκε ένας ηλεκτρικός βραστήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!