Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Άγιο Όρος


Στην κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, αλλά και την πεποίθηση ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω της την οικονομική κρίση, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής στην Πολιτεία του Άθω.
Σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αρβανιτόπουλο, τον αναπληρωτή Υπουργό, κ. Μπούρα, τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Καράογλου, τον σύμβουλο του, κ. Μπαλτάκο, τον Βουλευτή Χαλκιδικής Ε. Καρανάσιο, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μακεδονίας Γ. Ιωαννίδη, παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στον Πάνσεπτο Ιερό Ναό του Πρωτάτου με τη συμμετοχή των Ιερομονάχων αντιπροσώπων των Ιερών Μονών.
Όπως αναφέρει το Αγιορείτικο Βήμα, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις μονές του Αγίου Όρους και να συνομιλήσει με τους μοναχούς και να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν την Αθωνική Πολιτεία, ενώ ζήτησε από τους ηγουμένους και τους αντιπροσώπους των είκοσι Μονών να συστήσουν ειδικές επιτροπές και να του θέσουν αναλυτικά όλα τα προβλήματα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα υπάρξει συνάντηση το επόμενο διάστημα, ώστε να δρομολογηθεί η επίλυση τους.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε για την ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας στο Άγιο Όρος, ενώ ανακοίνωσε και την ενίσχυση των Αρχών με ένα ταχύπλοο.
Ο κ. Σαμαράς ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος και  επέστρεψε το απόγευμα στην Αθήνα.

Πηγή: agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!