Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μετά τον Ζαγοράκη ποιο ενεργό μέλος της Εθνικής θέλουν να σπρώξουν στην πολιτική


Το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο άθλημα του λαού και οι πολιτικοί προσπαθούν να το εκμεταλλευθούν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο για να ανεβάσουν τη δημοτικότητα τους.

Και γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούν να πείσουν ολοένα και περισσότερο ποδοσφαιριστές να εισχωρήσουν στην πολιτική σκηνή του τόπου. Η τελευταία που μπήκε σε αυτό το τρυπάκι ήταν η Νέα Δημοκρατία, που κατέβασε στις Ευρωεκλογές τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας να πηγαίνει και σχετικά, με δεδομένο ότι είναι «φρέσκος» στην πολιτική.

Και η κίνηση με τον «Ζαγόρ» ήταν μόνο η αρχή, αφού πλέον υπάρχει η σκέψη από δύο κόμματα να προσελκύσουν και να… ψήσουν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος φορά ακόμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μάλιστα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο και τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ενόψει των Εθνικών Εκλογών, όποτε αυτές πραγματοποιηθούν. Προς το παρών έχουν υπάρξει μόνο κάποιες απλές διερευνητικές επαφές και τίποτα περισσότερο.

Αφορμή, η επιθυμία του «Κάρα», που αυτή τη στιγμή θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της Εθνικής στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο πρώην άσος της Φούλαμ, που ενδέχεται τη νέα σεζόν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί για ακόμα έναν χρόνο, δεν… καίγεται και ιδιαίτερα να ασχοληθεί με την πολιτική, ωστόσο δεν έκλεισε και την πόρτα σε αυτό το ενδεχόμενο.

Προς το παρών όμως τον νοιάζει μόνο το Μουντιάλ και τίποτα άλλο. Μετά το πέρας του θα συζητήσει και θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: hellasforce.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας στο Χαλκιδική360.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο Χαλκιδική360, για αυτό μην ανησυχήσετε για την τυχόν καθυστέρηση στην εμφάνιση τους.Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες!
Σχόλια σε αγγλικούς χαρακτήρες ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!